Skip to main content

Putkiremontti takuutyönä | Nastolan LVI-Ala, Lahti

Putkiremontti Lahden seudulle tehdään aina takuutyönä. Putkiremontti kannattaa suunnitella tarkkaan. Putkiremontin onnistumiseen suunnittelutyöllä on suuri merkitys. Tarjoamme putkiremontin, jossa toteutuu asiakkaan toiveet, aikataulu ja sovittu kustannusarvio.

Putkiremontilla saadaan aikaan toimivaa ja pitkäikäistä talotekniikkaa käyttöveteen, LVI-kalusteisiin ja hanoihin, viemäriputkistoihin ja ilmanvaihtoon. Samalla voidaan uudistaa huonetiloja, kuten kylpyhuoneen pintoja ja sisustusta. Putkiremontin yhteydessä toteutetaan usein myös lattialämmitys tai uusitaan koko lämmitysjärjestelmä.

Putkiremontin hinta

Putkiremontin hintaan vaikuttavat

  • Putkiremontin laajuus
  • LVI-kalusteiden määrä ja hintataso
  • Sähkötyöt tai muu erikoisala

Emme suosittele tinkimään tärkeistä asioista sillä se näkyy myöhemmässä vaiheessa isompina kuluina, siksi suosittelemme kartoittamaan tilanteen tarkkaan ennen remonttiin ryhtymistä.

Vältä vesivahinko putkiremontin avulla

Käyttövesiputkien elinikä on noin 30–40 vuotta, jonka jälkeen ne on hyvä uusia, varsinkin jos niitä ei ole asennettu suojaputkiin. Vanhojen putkien kuntoa on hankala tarkistaa, sillä usein ne kulkevat rakenteiden sisässä. Käyttövesiputkistojen uusiminen kannattaakin tehdä ennakoiden, sillä ajoissa tehty putkiremontti vie vain murto-osan vesivahingon korjaamiseen vaativasta ajasta.

Omakotitalon putkiremontti ei kestä kauaa, noin 2-4 päivää. Talossa voi asua koko remontin ajan.

Hyvä putkiremontti on sijoitus kiinteistöösi, nostaa sen arvoa ja antaa huoletonta asumismukavauutta ilman pelkoa vesivahingosta.

Kosteiden tilojen remontit

Putkiremontin yhteydessä saat kauttamme huonetilojen kattavat remontit. Teemme yhteistyötä monen eri alan ammattilaisen kanssa. Tarjoamme kokonaisurakointina

Pyydä maksuton katselmus kohteessa. Saat oikean arvion putkiremontista.

Jätä viesti
Ota yhteyttä!

Marko Ruotsalainen p. 0400 495 960
Marko Hyyryläinen p. 0400 458 931

posti@nastolanlvi.fi

Pikayhteydenottopyyntö