Skip to main content

Lämpöpumput omakotitalojen ja yritysten tarpeisiin | Nastolan LVI-Ala Oy, Lahti

Lämpöpumppu on paras ratkaisu lämmitykseen sekä jäähdytykseen. Lämpöpumppu on energiatehokas ja luontoystävällinen lämmönlähde vuoden jokaisena päivänä.

Lämpöpumppujen valikoima

Lämpöpumpuissa on valinnan varaa. Myymme ja asennamme laadukkaita ja hyväksi todettuja lämpöpumppuja tunnetuilta tuotemerkeiltä, joissa takuu ja huolto pelaavat.

  • Maalämpöpumput
  • Poistoilmalämpöpumput
  • Ilmavesilämpöpumput
  • Ilmalämpöpumput
  • Kiinteistölämpöpumput

NIBE lämpöpumput suomalaisten arjessa jo yli 30 vuotta

Kotisi lämpiää NIBE lämpöpumpulla ekologisesti ja taloudellisesti. Mukavuudestasi huolehtii automatiikka, jota voit halutessasi vielä hienosäätää tai muuttaa selkeästä käyttäjäystävällisestä ohjauspaneelista tai Uplink -etäpalvelusta. NIBE lämpöpumppuvalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva ratkaisu!

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat energiatehokkuudeltaan edistyksellisiä kodin energiakulujen tehosäästäjiä sekä lämmityksessä että viilennyksessä.

Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumppujen tuotekehityksen ydin on asiakkaan tarve. Vuosikymmenten kokemus on auttanut tuntemaan maan ja sen myötä parhaan ja arvoiltaan kestävän maalämpötekniikan. Tuotteita on tarjolla aina mökkikohteista suuriin kiinteistöihin ja siirrettäviin lämpökeskuksiin.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput tekevät kiinteistön lämmityksestä ja jäähdytyksestä mahdollisimman omavaraista ja helppoa. Suomalaisen työn jälki näkyy laadussa. Tunnettu korkea laatu varmistetaan huolellisella laitekohtaisella testauksella omalla tehtaalla. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat viisas kotimainen valinta, käyttäjälleen edullisin ja huolettomin.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöön voit tutustua tarkemmin: www.kotimainenmaalampo.fi

Ota yhteyttä!

Marko Ruotsalainen p. 0400 495 960
Marko Hyyryläinen p. 0400 458 931

posti@nastolanlvi.fi

Pikayhteydenottopyyntö